Uw zoekresultaten

EMARE

Vanaf € 2.990.000
3 - 43 - 4 407 -
,
toevoegen aan favorieten
84

Beschrijving

Emare- Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village vanaf €2.990.000- instapklaar.

Dit project Emare herdefinieert luxueus wonen, frontline beach. 28 Villa-appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2 ha, maakt van dit project een unicum!

Wenst u de luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community te combineren met een unieke frontline beach-locatie? Dit is je kans!

Gelegen tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie daarenboven het absolute neusje van de zalm… Ook de gekozen materialen, die standaard voorzien zijn, zijn ongezien!
Enkele voorbeelden zijn uitgebreide domotica toepassingen, muziek dmv speakers die volledig weggewerkt zijn achter het pleisterwerk, laatste LED technologie, Miele toestellen van de bovenste klasse, …
Licht, design en ruimte combineren in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.
De meest veeleisende klanten zullen hier hun gading zeker vinden!

Een ongeëvenaarde setting

Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee aan de kust grenst en is ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. Bewoners hebben ook gemakkelijke toegang tot het breed scala aan recreatie- en vermaakmogelijkheden op de Costa del Sol, en mogelijkheden voor het beoefenen van allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving.

The home of the exceptional

Het unieke tijdloze ontwerp maakt Emare, een ongezien project, wat vooral rust en luxe uitstraalt. Dit innovatieve concept zal zonder twijfel een nieuwe architecturale benchmark op een kust zetten die al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft behaald.

Infinite views

Woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van elk van deze uitzonderlijke villa-appartementen.

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnenoppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinity-pool van 37 x 9m!

Ligging

  • Puerto Banus: 16 min
  • Estepona: 9 min
  • Marbella: 26 min
  • Malaga Airport: 53 min

Oplevering

Emare werd opgeleverd in oktober 2019.

Other Features
24u beveiliging
Directe toegang tot het strand
Eigen lift
Frontline zeezicht
Golfbanen in de buurt
Infinity zwembad
Miele apparaten
Omheind complex
Eigenschap-ID: 29343
Prijs: Vanaf € 2.990.000
Projectgrootte: 407 m2
slaapkamers: 3 - 4
badkamers: 3 - 4
Expected delivery date: 2019
INVESTINSPAIN.BE
Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management! Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje! Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!
 
HOMEINSPAIN.BE
Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be. Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Vergelijkbare projecten

Penthouse Cataleya

Aan € 860.000
Privé: Cataleya fase 3: Penthouse met zeezichten, nabij San Pedro, net naast Atalaya Golf. – Aan €860.000 Cat [meer]
Privé: Cataleya fase 3: Penthouse met zeezichten, nabij San Pedro, net naast Atalaya Golf. – Aan €860.000 Cat [meer]

SYMPHONY SUITES

€ 315.000
Symphony Suites: 69 luxueuze appartementen in Cancelada- vanaf €315.000 Symphony Suites, gepromoot door INVESTINSPA [meer]
Symphony Suites: 69 luxueuze appartementen in Cancelada- vanaf €315.000 Symphony Suites, gepromoot door INVESTINSPA [meer]
2 - 3Meer info

VALLE ROMANO

Vanaf € 228.500
Valle Romano: Moderne appartementen vlakbij Valle Romano Golf & Resort- vanaf €228.500 Valle Romano, gepromoot [meer]
Valle Romano: Moderne appartementen vlakbij Valle Romano Golf & Resort- vanaf €228.500 Valle Romano, gepromoot [meer]
2 - 4Meer info

THE LINKS FASE II

Vanaf € 285.000
The Links: Unlike project met adembenemende zeezichten in San Roque- vanaf €285.000 The Links, gepromoot door INVES [meer]
The Links: Unlike project met adembenemende zeezichten in San Roque- vanaf €285.000 The Links, gepromoot door INVES [meer]
1 - 31 - 2 120 - 190 m2Meer info

Sofie Claes

Real estate associate
0 listings

Neem contact met mij op

  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze projecten

Vergelijk projecten